Pedofilams sutrukdė namo grįžęs tėvas

„Mes tik juokavome“, – taip pareigūnams bandė pasiaiškinti vilniečiai Paulius Ragauskas ir Mindaugas Zujis, stoję prieš teismą dėl mažamečio prievartavimo.

Neblaivūs vyrai norėjo pasilinksminti su nepilnamečiais berniukais.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Neblaivūs vyrai norėjo pasilinksminti su nepilnamečiais berniukais.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Milda Kuizinaitė

Sep 4, 2013, 3:49 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 1:46 PM

Šiuo metu dėl kito nusikaltimo suimti vyrai šiandien buvo atvesti į Vilniaus apygardos teismą. Tiesa, tik kelioms minutėms – posėdyje negalėjo dalyvauti jų advokatai.

Bylos duomenimis, į teisėsaugos akiratį jie pateko po išgertuvių viename bendrabutyje. Neblaivūs vyrai norėjo pasilinksminti su nepilnamečiais berniukais. Į kambarį jie pasikvietė tris berniukus.

Vienas jų draugų akivaizdoje turėjo atsiklaupti ant kelių, nusimauti kelnes ir vieną skriaudikų patenkinti oraliniu būdu. Tačiau vyrai nusikaltimo nebaigė. Tuo metu namo grįžo ir į duris pabeldė vieno kaltinamųjų tėvas.

Nors prievartą patyrė vienas nepilnametis, nukentėjusiais pripažinti ir kiti du. Jiems teko stebėti girtų vyrų orgijas. Teisme nepasirodė ir du nukentėjusieji. Lydimas motinos ir vaiko teisių apsaugos tarnybos atstovės į posėdį atėjo tik vienas paauglys.

Prie teismo salės durų lūkuriavo ir vieno kaltinamųjų tėvas. Įeiti į salę jam nebuvo leidžiama, nes byla dėl mažamečio prievartavimo nagrinėjama už uždarų durų.

Už santykiavimą su nepilnamečiu prieš jo valią kaltinamiesiems gresia laisvės atėmimo bausmė nuo 3 iki 13 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.