Alytuje aptiktas tikras naminukės fabrikas

Alytaus mieste policijos pareigūnai aptiko naminės degtinės varyklą. Atvykus policijai gamybos procesas vyko pilnu pajėgumu – dalis alkoholio jau buvo pagaminta, o šalia kupantį didelį kiekį raugo dar buvo ruošiamasi „apdoroti“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 26, 2013, 7:26 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 6:21 PM

Alytiškis R. K., gimęs 1975 m., gyvenantis Stoties gatvėje, Alytuje, naminės degtinės fabrikėlį buvo įsirengęs netoli savo sodybos esančiame miškelyje. Dėl tokio savo „hobio“ vyriškis policijai įkliūva ne pirmą kartą – prieš metus pareigūnai jo sodyboje taip pat aptiko sukonstruotą bravorą.

Šįkart alytiškio namuose be aparatų, skirtų naminei degtinei gaminti buvo rasta ir paimta apie 60 litrų specifinį alkoholiui būdingą kvapą turinčio skysčio ir apie 1 350 litrų raugo.

Pareigūnai pranešė, kad R. K. prisipažino, kad viskas priklauso jam ir prašė šio įvykio neforminti. Siūlė „susitarti“, įspėjus dėl gresiančios baudžiamosios atsakomybės už kyšininkavimą, vyriškis liko atkaklus ir įkalbinėjimų nenutraukė.

R. K. sulaikytas ir apklaustas, jam gresia baudžiamoji atsakomybė už neteisėtą naminių stiprių alkoholinių gėrimų ir aparatų jiems gaminti gaminimą, laikymą, gabenimą ar realizavimą ir kyšininkavimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.