Girtas pareigūnas užmigo prie automobilio vairo

Radviliškio rajono policijos komisariato pareigūnai pradėjo tarnybinį patikrinimą, per kurį turės įvertinti savo kolegos, patruliu dirbančio 22 metų E.Č. elgesį.

Radviliškio policijos komisariato patruliui teks aiškintis, kodėl jis ne tarnybos metu neblaivus užmigo automobilyje.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotrauka
Radviliškio policijos komisariato patruliui teks aiškintis, kodėl jis ne tarnybos metu neblaivus užmigo automobilyje.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

Oct 7, 2013, 1:29 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 10:07 AM

Prie vairo užmigęs neblaivus E.Č. sekmadienį apie vidurdienį buvo rastas kelio Šeduva-Butėnai kelkraštyje stovinčiame automobilyje.

Apie kelyje stovintį automobilį, kuriame sėdi ant vairo sukniubęs policininkas, Bendruoju pagalbos telefonu pranešė pro šalį važiavęs žmogus.

Į įvykio vietą suskubo netoliese buvęs patrulių ekipažas. Atskubėję pareigūnai pažino policijos uniformą vilkintį vairuotoją. Paaiškėjo, kad prie vairo užsnūdo naktį budėjęs E.Č., kuris po budėjimo išvyko namo.

Prieš tris valandas namo savo automobiliu patraukęs patrulis šalikelėje sustojo iki jų likus keliems kilometrams.

Kadangi atidarius automobilio dureles iš salono tvokstelėjo alkoholiu, buvo patikrintas E.Č. blaivumas. Alkoholio tikrintuvas parodė, kad pareigūno kraujyje yra 1,34 (lengvas girtumo laipsnis) promilės alkoholio.

Duomenų, kad ne tarnybos metu prie automobilio vairo užsnūdęs patrulis automobilį galėjo vairuoti būdamas neblaivus, nėra – kelkraštyje stovėjusios E.Č. mašinos variklis nebuvo įjungtas.

Šiemet pavasarį patruliu dirbti pradėjęs E.Č. spėjo pasižymėti kaip geras darbuotojas. Tolesnė šio pareigūno karjera priklausys nuo tarnybinio patikrinimo išvadų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.