Motociklininkus ūkininkas tramdė šūviais

Ar nenusižengė ūkininkas įstatymams, kai medžiokliniu šautuvu apšaudė motociklininkus, važiuojančius per jo pievą? Į šį klausimą atsakys policijos pareigūnai, pradėję tyrimą, rašo „Lietuvos rytas”.

Daugiau nuotraukų (1)

Loreta Juodzevičienė

Oct 10, 2013, 8:46 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 7:33 AM

Pavojingas incidentas įvyko Igliaukos seniūnijos kaime (Marijampolės sav.). 31 metų R.J. policininkams pasiskundė, kad jį apšaudė nepažįstamas asmuo, pro kurio sodybą jis ir dar trys jo bičiuliai važiavo motociklais.

R.J. teigė, kad važinėjosi miške, po to riedėjo lauko taku. Šis baigėsi ties pieva. Motociklininkai pasuko per ją ir priartėjo prie ūkininko sodybos. Iš jos išėjo medžiokliniu šautuvu nešinas jaunas vyras.

Motociklininkai matė, kaip jis šaukė ir mosikavo rankomis, tačiau per variklių gausmą neišgirdo žodžių. Tuomet ūkininkas nusprendė pievą niokojantiems motociklininkams įtaigiau paaiškinti savo reikalavimus – vieną kartą šovė į viršų.

Po to nuaidėjo antras šūvis.

R.J. nematė, ar vos per du metrus stovintis nepažįstamasis į ką nors taikosi, nes buvo nusisukęs ir skubėjo važiuoti, bet jautė, kad subliūško motociklo padanga.

Atvažiavęs į savo sodybą R.J. išsiardė motociklo „Suzuki DR 650” galinę padangą, joje aptiko 17 šratų ir suprato, į ką nepažįstamasis šovė antrą kartą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.