Smurtas Vilniaus autobuse: keleivis išmušė dantį kontrolieriui

Vilniuje, Jeruzalės rajone, įvyko kruvinas keleivių kontrolės ir keleivio konfliktas. „Jeruzalės“ stotelėje autobuso laukę žmonės buvo pašiurpę, kai vienas keleivis nesusimokėjęs už važiavimą autobusu susikibo su keleivių kontrolieriumi. Sužeistas kontrolierius buvo išvežtas į ligoninę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 14, 2013, 6:10 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 4:30 AM

Konfliktas įvyko pirmadienio pavakarę. Be bilieto važiavusį pilnametį jaunuolį išlaipino kontrolieriai. Rašant protokolą, vaikinas nusprendė paskambinti savo tėvui. Šis atvažiavo su draugu.

Atvykus tėvui, jaunuolis puolė vieną iš kontrolierių. Į pagalbą sūnui atskubėjo ir tėvas. Kumščiais mojuojančius vyrus bandė išskirti su jaunuolio tėvu atvažiavęs draugas. Tačiau jis to nespėjo padaryti.

Vienas kontrolierių nukentėjo smarkiai – visas jo veidas buvo kruvinas. Buvo iškviesti policijos pareigūnai ir Greitoji medicinos pagalba.

Įvykio liudininkų teigimu, kontrolieriui buvo sulaužytas žandikaulis ir išmuštas dantis. „Matėme, kaip jis spjaudėsi krauju“, – pasakojo įvykio sukrėsta liudininkė.

Įvykį matę žmonės pasakojo, kad atvažiavęs vyras buvo agresyviai nusiteikęs. Jis puldinėjo prie stotelėje stovėjusių žmonių ir šūkaliojo, kad jo sūnų sumušė keleivių kontrolė. Pribėgęs prie netoliese stovėjusių žmonių jis rėkavo, kad nėra išgėręs ir pūtė vilniečiams į veidus.

Medikai keleivių kontrolės darbuotoją išvežė į ligoninę. Policijos pareigūnai išsivežė įsismarkavusį jaunuolį. Vienas iš pareigūnų įsėdo į vaikino tėvo automobilį ir jį taip pat nusivežė į policijos komisariatą.

Pareigūnai situacijos nekomentuoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.