Mušamos paauglės į teismą pasiuntė tėvus

Klaipėdos rajone neblaivaus tėvo ir motinos mušamos dvi nepilnametės dukros savotiškai paauklėjo pačius tėvus – už smurtą prieš vaikus jie dvi paras praleido areštinėje, o netrukus sės į teisiamųjų suolą, rašo „Lietuvos rytas”.

Apie patirtą smurtą dukros pranešė atskirai nuo šeimos gyvenančiai pilnametei seseriai.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Apie patirtą smurtą dukros pranešė atskirai nuo šeimos gyvenančiai pilnametei seseriai.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Alvydas Ziabkus

Oct 21, 2013, 8:04 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 12:07 AM

Pranešimą apie netoli Priekulės esančioje sodininkų bendrijoje „Dituva” tėvų mušamas paaugles dukras Klaipėdos rajono policija gavo praėjusią savaitę.

Paaiškėjo, kad po pietų iš mokyklos sugrįžusias 13 ir 14 metų dukras užsipuolė tuomet namuose girtavę abu tėvai, kuriems nepatiko jų elgesys.

Vaikų puolusi auklėti 44 metų motina skėlė antausį keturiolikmetei dukrai, o 54-erių tėvas rankomis aptalžė 13 metų mergaitę.

Apie patirtą smurtą dukros pranešė atskirai nuo šeimos gyvenančiai pilnametei seseriai. Ji atvyko į namus ir iškvietė policiją.

Pareigūnai abu tėvus, kuriems buvo nustatytas vidutinis girtumo laipsnis, išsivežė į komisariatą. Dėl smurto artimoje aplinkoje jiems iškelta baudžiamoji byla.

Paaiškėjo, kad abi dukros namuose buvo mušamos dažnai. Išgėrę tėvai jas auklėdavo ne tik kumščiais, bet ir išvanodavo pasiėmę guminę žarną.

Skriaustos paauglės dabar gyvena pas pilnametę seserį.

Po areštinėje praleistų dviejų parų namo grįžę tėvai prižiūri dvi kitas mažesnio amžiaus dukras, kurių mušti dar nepradėjo.

Dėl savo elgesio atgailaujantys tėvai laukia teismo ir tikisi nepilnamečių mergaičių teisėms atstovaujančios vyriausios dukters atleidimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.