Klaipėdos rajone rastas vyro lavonas supjaustytu veidu

Klaipėdos rajono policijos pareigūnai aiškinasi, kas galėjo žiauriai susidoroti su pusamžiu vyru. Jo lavonas su pjautinėmis žaizdomis ant veido rastas pirmadienio rytą Priekulėje, netoli vandens bokšto Minijos gatvėje. Apie pakelėje gulintį negyvėlį policijai pranešė pro šalį važiavęs vietos gyventojas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 28, 2013, 2:37 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 7:07 PM

Į įvykio vietą atvykę ir palaikus apžiūrėję ekspertai kol kas negalėjo įvardyti vyro mirties priežasties. Tačiau beveik neabejojama, jog 56 metų Klaipėdos rajono gyventojas buvo nužudytas. Ant vyriškio veido buvo matyti ryškių kraujosruvų, pjautinių žaizdų.

Vyras su savimi turėjo asmens dokumentą, dabar aiškinamasi, kur ir su kuo jis gyveno. Šalia lavono mėtėsi tušti alkoholio buteliai.

„Tai leidžia manyti, kad čia buvo girtaujama. Ar tai susiję su šio asmens mirtimi, dar negalime pasakyti“, - portalui Lrytas.lt teigė tyrimui vadovaujanti Klaipėdos rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus vyriausioji tyrėja Asta Suškienė.

Vietos gyventojai pareigūnams pasakojo, kad šioje vietoje mėgsta rinktis girtuokliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.