Slaptos policijos operacijos triuškina Vilniaus taborą

Sekmadienį Vilniaus pareigūnai surengė operaciją Kirtimų čigonų tabore. Buvo kratomos trobos ir ieškoma platinimui paruoštų narkotikų. Kaukėti pareigūnai užgriuvo čigonus sekmadienio rytą ir narkotikų ieškojo iki pat vėlaus vakaro.

Vilniaus tabore - policijos reidas.<br>V.Balkūno nuotr.
Vilniaus tabore - policijos reidas.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 25, 2013, 9:33 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 4:23 AM

Reido metu patikrinta virš šimto asmenų. Mažiausiai šeši iš sulaikytų asmenų buvo ieškomi policijos. 26 asmenys buvo pristatyti į narkologijos skyrių.

Dėl narkotikų platinimo buvo sulaikyti šeši asmenys. Sekmadienio reido metu pareigūnai neaptiko didelių kiekių narkotikų ar grynųjų pinigų.

„Iš to, kad rastų narkotikų kiekis nėra didelis, galima manyti, kad jau daug esame išgaudę. Gal jau nebeturi? Tačiau manau, kad prekiautojai narkotikų ir pinigų nebeslepia namuose. Greičiausiai neša kur nors užkasti, gal į mišką. Jie prisitaiko prie mūsų“, - sakė 2-ojo policijos komisariato viršininkas Arūnas Paulauskas.

Pareigūno teigimu, kitų kratų metu reikės apgalvoti kitokią taktiką: „Tai, kad vėliau naktį vis tiek radome virš šimto dozių heroino, leidžia manyti, kad jie tikrai įsirengę slėptuves kažkur kitur, ne namuose.“

Jau vėliau, pirmadienio naktį, policijos pareigūnai Vilniaus taboro prieigose, Čigonų gatvėje, sulaikė du narkotikais apsirūpinusius vyrus.

22-ejų metų A.A. buvo sustabdytas po vidurnakčio. Jaunuolis sulaikymo metu išmetė plastikinį maišelį, kuriame buvo 66 folijos lankstinukai su baltos spalvos milteliais, įtariama, heroinu.

Dar vienas vyras policininkams įkliuvo 0.45 val. nakties. Sulaikytasis 34-erių B.B. tokiu pačiu būdu stengėsi nuslėpti 43 heroino lankstinukus ir plastikinį maišelį su gelsvos spalvos granulėmis.

Abu vyrai uždaryti į areštinę.

Vilniaus 2-ojo policijos komisariato pareigūnai kartu su Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos operatyvininkais jau ne pirmą savaitgalį rengia didelio masto reidus į Vilniaus čigonų taborą. Kaskart sulaikoma daug narkotikų platintojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.