Gerklę perpjauti grasinęs plėšikas atsidūrė už grotų

Šiaulių rajone, Kuršėnuose į barą užsukęs už vagystes jau teistas 23 metų Andrius Zalatorius pareikalavo, kad vienas čia laiką leidęs vaikinas jam parodytų savo naująjį telefoną.

Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

Dec 4, 2013, 4:20 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 11:50 PM

Išgirdęs neigiamą atsakymą A.Zalatorius išsitraukė peilį ir, pagrasinęs perpjauti gerklę, šį reikalavimą pakartojo.

Sutrikęs jaunuolis padavė užpuolikui neseniai įsigytą mobilųjį telefoną „Samsung Galaxy S III”. Pačiupęs telefoną plėšikas spruko lauk, tačiau grobiu džiaugėsi neilgai – jau po kelių valandų A.Zalatorius buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Pranešimą apie įžūlų apiplėšimą Šiaulių rajono policijos komisariato budėtojas gavo pirmadienį 15 valandą.

Į policiją kreipęsis 19 metų M.S. paaiškino, kad pirmadienio popietę leido Kuršėnuose netoli turgaus esančiame bare.

Pasak M.S., apie 14 valandą į barą užėjęs iš matymo pažįstamas A.Zalatorius netrukus prie jo prisėdo ir pareikalavo parodyti telefoną.

Įsakmiu tonu kalbėjusiam pažįstamui vaikinas telefono neparodė.

Toks M.S. elgesys prie jo pristojusį A.Zalatorių įsiutino. Nekreipdamas dėmesio į kitus baro lankytojus A.Zalatorius išsitraukė peilį ir įrėmęs jį M.S. į kaklą liepė duoti telefoną.

Pareiškimą policijai parašęs M.S. nurodė, kad dėl neseniai įsigyto mobilaus ryšio telefono „Samsung Galaxy S III“ netekties patyrė 1500 litų žalą.

Ikiteisminį tyrimą dėl plėšimo pradėję Šiaulių rajono policijos komisariato pareigūnai įtariamąjį sučiupo jau po poros valandų.

Areštinėje atsidūrė gerai policijai žinomas A.Zalatorius.

Šio anksčiau jau teisto Šiaulių rajono gyventojas yra įtariamas ir kitais nusikaltimais. A.Zalatoriaus atžvilgiu jau yra pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl dviejų vagysčių iš sodybų bei automobilio vagystės Šiaulių rajone.

A.Zalatoriui yra pareikšti įtarimai ir dėl šį rudenį Panevėžio bei Kelmės rajonuose įvykdytų vagysčių.

Kad teismo laisvėje laukiantis vagišius bent jau nebedarytų naujų nusikaltimų dėl mobiliojo telefono pagrobimo ikiteisminį tyrimą pradėję pareigūnai kreipėsi į teismą prašydami A.Zalatorių suimti trims mėnesiams.

Trečiadienį Šiaulių apylinkės teismas šį prašymą patenkino – sunkiu nusikaltimu įtartas A.Zalatorius pasiųstas į tardymo izoliatorių, kur ir sutiks Naujuosius metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.