Nuo kvaišalų apsvaigęs mokinys auklėtoją puolė kumščiais

Ketvirtadienį vakare Pakruojo rajono policijos komisariato patruliams teko skubėti į Žeimelio žemės ūkio mokyklą – pareigūnų pagalbos prireikė nuo marihuanos apsvaigusio mokinio užpultam šios mokyklos bendrabučio auklėtojui.

Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

Dec 6, 2013, 2:30 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 10:59 PM

24 metų mokinys kumščiais 55 metų auklėtoją puolė, kai šis jį pabandė sudrausminti dėl pernelyg garsiai leidžiamos muzikos.

Mokinio smurtą patyrusiam auklėtojui nebeliko nieko kito, kaip tik kreiptis pagalbos į policiją.

Atvykusiems pareigūnams nukentėjusysis paaiškino, kad ketvirtadienį vakare į bendrabutį sugrįžus keliems mokiniams iš vieno kambario ėmė sklisti garsi muzika.

Auklėtojas nuėjo į šį kambarį ir paprašė, kad muzikos mokiniai klausytųsi tyliau. Kadangi jaunuoliai auklėtojo prašymą ignoravo, jis pats pasiėmė USB raktą, į kurį įrašytomis dainomis ir mėgavosi mokiniai.

Auklėtojui kilo įtarimų, kad abu garsiai muzikos klausęsi mokiniai gali būti apsvaigę nuo alkoholio.

Supykęs dėl atimto USB rakto vienas mokinys 24 metų H.B. pasivijo auklėtoją ir puolė jį mušti kumščiais bei spardyti.

Dėl patirtų sužalojimų mokyklos darbuotojas į medikus nesikreipė, o jo užpuoliką sučiupo čia iškviesti policijos pareigūnai.

Žeimelio žemės ūkio mokykloje suvirintojo specialybės besimokantis H.B. polcijai jau yra gerai žinomas. Šis vaikinas yra teistas už vagystę bei viešosios tvarkos pažeidimą. H.B. atžvilgiu buvo pradėtas ir ikiteisminis tyrimas dėl disponavimo kvaišalais.

Paaiškėjo, kad auklėtoją H.B. užpuolė taip pat būdamas apsvaigęs nuo kvaišalų. Atlikus testą ligoninėje paaiškėjo, kad šis jaunuolis neseniai svaiginosi marihuana. Pasitikrinti girtumą H.B. atsisakė.

Iš ligoninės sulaikytasis buvo nuvežtas į policijos komisariatą ir uždarytas į areštinę.

Ar iš žemės ūkio mokyklos suolo H.B. teks persėsti į teisiamųjų suolą, spręs ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo pradėję Pakruojo rajono policijos komisariato pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl bankai ir toliau brangina paslaugas?