G.Einikis siautėjo namuose: vėl sumušė žmoną, ji atsidūrė ligoninėje

G.Einikienei vyras sulaužė šonkaulius.

Daugiau nuotraukų (1)

Aušra Pilaitienė

Dec 21, 2013, 11:11 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 5:51 PM

Policijos pareigūnai pranešimą apie incidentą Einikių namuose Klaipėdoje, Rumpiškės gatvėje, gavo naktį į šeštadienį, prie šeštą valandą ryto. Atvykus informacija pasitvirtino. 44 metų buvusiam krepšininkui nustatytas vidutinis girtumas - 1,49 promilės alkoholio.

Nuo krepšininko rankos nukentėjusi žmona išvežta į ligoninę, jų dvejų metų dukrą pasiėmė globoti seneliai.

G.Einikienei vyras sulaužė šonkaulius.

Policiją iškvietęs žmogus pareigūnams teigė, kad vyriškis (aut.past. G.Einikis) pusnuogę moterį išstūmė į daugiabučio koridorių.

R.Einikis dviem paroms uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl smurto artimoje aplinkoje. Neatmetama, kad bus kreiptasi į teismą dėl suėmimo, nes smurtas šioje šeimoje nuolat kartojasi.

Paskutinį kartą policija į tą patį butą buvo iškviesta liepos pabaigoje. Ir tuomet susijaudinusi moteris prašė pagalbos, teigė, kad girtas vyras elgiasi agresyviai.

Tąkart į daugiabutį Rumpiškės gatvėje nuvykę patruliai ne iš karto sugebėjo sutramdyti G.Einikį. Jis ėmė priešintis, kai pareigūnai norėjo jam uždėti antrankius. Teko panaudoti elektros impulsų įtaisą.

G.Einikiui buvo nustatytas vidutinis girtumas - 1,98 promilės alkoholio. Buvęs krepšininkas dvi paras praleido areštinėje.

Panašūs incidentai G.Einikio namuose vyko jau keletą kartų, bet po kiek laiko pora susitaikydavo ir vėl gyvendavo kartu.

Atrodė, kad prieš metus J.Einikienės kantrybė baigėsi - po vieno eilinio konflikto ji gailėjosi, kad ištekėjo už Gintaro, vadino jį degradavusi žmogumi ir tikino, kad jau šįkart tikrai neatleis.

Bet ir vėl pora susitaikė, ir vėl niekas nepasikeitė.

Paskutinį kartą teismo sprendimą G.Einikis išklausė gegužę.

Tuomet Klaipėdos apylinkės teisme išnagrinėta administracinė byla, kurioje G.Einikis buvo kaltinamas nedideliu chuliganizmu. Jam skirta 400 litų bauda.

Krepšininkas nemalonumų prisidarė gegužės 9 dieną. Prieš vidurnaktį viename Klaipėdos viešbutyje Šaulių gatvėje būdamas girtas jis keikėsi bei ranka trenkė viešbučio direktoriui į veidą. Tuo jis pažeidė viešąją tvarką ir rimtį.

Vežamas į Klaipėdos universitetinę ligoninę patikrinti blaivumo, G.Einikis plūdo necenzūriniais žodžiais pareigūnus, tuo pažeisdamas jų garbę ir orumą.

Neseniai G.Einikis grįžo iš Švedijos. Lietuvos krepšinio senjorų ir švedų krepšininkų iniciatyva čia jis praleido kelias savaites, perdavė savo patyrimą jauniesiems krepšininkams.

G.Einikio sportinė karjera klostėsi puikiai - jis buvo Lietuvos, Lenkijos, Čekijos, Rusijos krepšinio lygų čempionu, Europos pirmenybių vicečempionu ir trijų olimpinių žaidynių bronzos medalių laimėtoju. ˙

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.