Apsiginklavusį kastuvu pasvalietį policija tramdė elektrošoku

Pirmosios Kalėdų dienos vakaras Pasvalio rajono policijos pareigūnams nebuvo ramus. Nuo kastuvu apsiginklavusio Talačkonių kaimo gyventojo patruliams teko gintis elektrošoku, į areštinę buvo uždarytas ir visiškai girtas pasvalietis, žmoną ir mažamečius vaikus grasinęs nužudyti mojuodamas kirviu.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Dec 26, 2013, 11:16 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 4:56 PM

Į netoli Pasvalio esantį Talačkonių kaimą policijos pareigūnai buvo iškviesti trečiadienio vakarą, apie 21 val. Policijos pagalbos paprašė greitosios medikai, susidūrę su agresyviai nusiteikusiu 34 metų vietos gyventoju N.L.

Tačiau nuvykęs policijos ekipažas – patrulis M.B. ir operatyvaus valdymo poskyrio postinė D.T. taip pat buvo sutiktas nesvetingai. Įsiutęs N.L. čiupo kastuvą ir, juo užsimojęs, puolė pareigūnų link.

Gindamiesi nuo agresyvaus vyriškio, pareigūnai panaudojo elektros impulso prietaisą „Taser X26“. Nuginkluotas N.L. buvo išvežtas į policijos areštinę.

Ten pat dviem parom atsidūrė ir 27 metų pasvalietis E.N. Jis apie 22 val. 30 min. siautėjo namuose – pasičiupęs kirvį, vaikščiojo po butą grasindamas nužudyti pora metų vyresnę žmoną ir mažamečius vaikus. Dėl smurto artimoje aplinkoje sulaikytam E.N. buvo nustatytas sunkus girtumo laipsnis (2,57 prom.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.