Atšventęs Naujuosius panevėžietis šoko iš septinto aukšto

Panevėžyje jau pirmąją Naujųjų metų valandą policijos pareigūnai ir greitosios pagalbos medikai skubėjo į Klaipėdos gatvėje esantį daugiabutį. Praėjus 36 minutėms po vidurnakčio buvo pranešta, kad šiame name iš septintojo aukšto iššoko žmogus.

Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

Jan 1, 2014, 10:49 AM, atnaujinta Feb 18, 2018, 1:41 AM

Įvykio aplinkybes tiria policijos pareigūnai. Kol kas žinoma tiek, kad po vidurnakčio 7 aukšte besilinksminanti draugija pastebėjo, jog bute trūksta vieno žmogaus. Netrukus paaiškėjo, kad pražuvėlio jau nebėra tarp gyvųjų. Pirminiais duomenimis, vyras iššoko per balkono langą. Jis trenkėsi į apačioje stovintį automobilį, atšoko nuo jo ir nukrito ant šaligatvio.

Trečiadienio rytą keli didžiulio daugiabučio namo gyventojai pasakojo, kad apie nelaimę sužinojo išgirdę kieme triukšmą ir sujudimą. „Pažiūrėjau pro langą, pamačiau policijos pareigūnus ir ant šaligatvio gulinčio žmogaus kojas“, - pasakojo vienas namo gyventojas. Jis patikino, kad palyginti naujos statybos daugiabučio balkonų turėklai yra aukšti. Todėl per juos netyčia persisvėrus iškristi nėra jokios galimybės. Manoma, kad vyrukas pats galėjo iššokti.

Iš karto po nelaimės policijos pareigūnai negalėjo apklausti vakarėlio, kuriame iki mirties linksminosi žuvusysis dalyvių. Jie buvo per daug apsvaigę. Todėl teko palaukti, kol liudininkai išsiblaivys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.