Išgėrusi butelį degtinės moteris juo smogė motinai į galvą

Antradienį Vilniuje, Karoliniškėse, L.Asanavičiūtės g. namo bute, šeimyninio konflikto metu, neblaivi J.L., gim. 1961 m., buteliu smogė į galvą savo 83 metų motinai.

Motinai atsakius, kad degtinės pakaks, dukra pratrūko pykčiu ir smogė tuščiu buteliu.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Motinai atsakius, kad degtinės pakaks, dukra pratrūko pykčiu ir smogė tuščiu buteliu.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 8, 2014, 1:23 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 7:46 PM

Motina, grįždama namo, dukrai parnešė butelį degtinės, kurį išgėrusi ši pareikalavo dar vieno. Motinai atsakius, kad degtinės pakaks, J.L. pratrūko pykčiu ir smogė tuščiu buteliu.

Smurtautoja buvo uždaryta į areštinę, o Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto penktajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas, vadovaujantis LR BK 140 str. „Fizinio skausmo sukėlimas ar nežymus sveikatos sutrikdymas“ 2 dalimi.

Butas, kuriame įvyko konfliktas, nuolat kelia rūpesčių ir nepatogumų kaimynams - jame nuolat girtaujama ir triukšmaujama. Dėl to jau užregistruota 11 policijos iškvietimų, J. L. jau buvo bausta administracine tvarka. Motina ir anksčiau yra kvietusi policiją dėl netinkamo dukros elgesio, tačiau tarpusavio konfliktai galop išsispręsdavo susitaikant.

Už minėtą nusikaltimą smurtautoja gali būti baudžiama viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.