Kelių erelį policija įvarė į griovį

Trečiadienį po pietų Širvintų r. policijos komisariate buvo gautas pranešimas, kad po Vindeikių kaimą dideliu greičiu važinėja automobilis „Audi 80“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 9, 2014, 2:17 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 6:30 PM

Į nurodytą vietą nuvyko Patrulių būrio vyriausiasis patrulis S.Vasilevskis ir patrulis A.Aleksandravičius. Nurodyto automobilio tuo metu pareigūnai nerado, tačiau paiešką tęsė ir 15 val. 04 min. „Audi“ buvo pastebėtas tame pačiame kaime. Pareigūnai automobilį stabdė, tačiau vairuotojas nepakluso teisėtiems pareigūnų reikalavimams sustoti ir dideliu greičiu nulėkė kaimo keliais, aiškiai ketindamas dingti iš pareigūnų akiračio.

Patrulių ekipažas vijosi pažeidėją, kol 15 val. 13 min. kelio vingyje vairuotojas E.B. nesuvaldė automobilio ir įlėkė į pakelės griovį.

Po eismo įvykiokelių erelis paliko automobilį ir bandė pabėgti pėsčiomis. Sulaikymo metu E.B. pasipriešino, bandė suduoti patruliui, todėl buvo panaudotas elektros impulsinis prietaisas „Taser X26“.

E. B. pradėta administracinė teisena dėl pasipriešinimo policijos pareigūnams ir dėl Kelių eismo taisyklių pažeidimų – chuliganiško vairavimo, nepaklusimo reikalavimui sustoti, eismo įvykio sukėlimo esant neblaiviam, pakartotinį vairavimą esant neblaiviam ir neturint teisės vairuoti.

Anot pareigūnų, šis kelių erelis jau ne pirmą kartą įkliūna policijos pareigūnams – anksčiau buvo du kartus baustas už vairavimą neturint teisės vairuoti ir esant neblaiviam, tačiau teisingų išvadų nepadarė.

Širvintų policijos pareigūnai džiaugiasi, kad padedant sąmoningiems ir aktyviems rajono gyventojams kelių ereliai tampa paprasčiausiais papešiotais, aplamdytais gaideliais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.