Prie Kauno klinikų – sumaitotas jaunuolis

Automobiliu prie Kauno klinikų atvežtas ir išmestas žiauriai sužalotas jaunuolis – jam sušaudytos rankos ir kojos, matyti gausybė durtinių žaizdų rankose, viena ranka sulaužyta.

Žaizdas ant jaunuolio kūno gydytojai skaičiavo dešimtimis.<br>M.Patašiaus nuotr.
Žaizdas ant jaunuolio kūno gydytojai skaičiavo dešimtimis.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Jan 9, 2014, 10:10 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 6:55 PM

Paaiškėjo, kad tai – 24 metų kaunietis M.S., kuris anksčiau buvo teistas, minimas net keliose plėšimo bylose, o šiuo metu buvo paskelbta jo paieška. Žinių apie jaunuolio sąsajas su nusikalstamomis gaujomis neturima.

Kauno klinikų medikai atliko net kelias operacijas ir tikina, kad sužalojimai nepavojingi gyvybei. Nukentėjusysis pareigūnams pateikė savo versiją dėl įvykio, šiuo metu ji tikrinama.

„Labai panašu į nusikalstamojo pasaulio atstovų bandymą spręsti nesutarimus. Žmogaus nenorėta nužudyti, o mėginama įbauginti“, – įvykį komentavo vienas Kauno policijos pareigūnas.

Pasak bylą tiriančių kriminalistų, jaunuolis automobiliu „Volkswagen Passat“ vakar apie 14 valandą 40 minučių buvo atvežtas prie Kauno klinikų priėmimo skyriaus ir paliktas. Mašinoje sėdėję žmonės iškart pasišalino ir šiuo metu ieškomi.

Netoliese įrengtos vaizdo stebėjimo kameros, todėl įrašus peržiūrėję pareigūnai tikisi gauti vertingų žinių tiek apie mašiną, tiek apie joje sėdėjusius žmones. Įvykio liudininkais tapo ir netoliese vaikščioję žmonės.

Žaizdas ant jaunuolio kūno gydytojai skaičiavo dešimtimis. Kol kas tiksliai nežinoma, ar jis buvo apšaudytas iš kovinio ginklo, o badytas turbūt peiliu.

Kauno policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl sunkaus kūno sužalojimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kaip JAV įvertino V. Putino provokaciją perbraižyti sienas?