„Diktatūros“ koncertą sostinės klube pertraukė pranešimas apie bombą

Šeštadienio vakarą policijos pareigūnai ribojo eismą Vilniaus Pamėnkalnio gatvėje, nes gavo pranešimą, kad klube „Metro“ yra padėta bomba. Po pranešimo, kuris buvo gautas apie 20 val. 20 min., maždaug šimtas klubo lankytojų buvo priversti išeiti į lauką. Anot liudininkų, pareigūnai nutraukė grupės „Diktatūra“ koncertą ir pradėjo evakuaciją, nes reikėjo patikrinti, ar pranešimas apie sprogmenį yra ne melagingas.

Gelbėtojams dirbti padėjo Vilniaus mobilios kuopos pareigūnai.<br>V.Balkūno nuotr.
Gelbėtojams dirbti padėjo Vilniaus mobilios kuopos pareigūnai.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vidmantas Balkūnas

Jan 11, 2014, 8:59 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 4:24 PM

„Metro“ klubą yra pamėgęs neformalus jaunimas. Iš patalpų į kiemą išėję jaunuoliai mirko lietuje ir nesiskirstė, nes retas tikėjo, kad pavojus tikras. Tvarką palaikė Vilniaus mobilios kuopos pareigūnai.

Buvo iškviesti „Aro“ išminuotojai, kurie po pusvalandžio jau buvo vietoje. Taip pat atvyko medikų brigada ir ugniagesiai-gelbėtojai. Išminuotojai prie klubo buvo pasitikti ovacijomis ir plojimais. Pareigūnai ilgai neužtruko ir patikrinę patalpas išvyko. Jokių sprogmenų nebuvo rasta.

Pamėnkalnio gatve pareigūnai leido važiuoti tik viešajam transportui. Sumaištis truko apie valandą. Kai tarnybos išvažiavo, klubo lankytojai grįžo į klubą toliau šėlti. Grupė vėl užlipo į sceną ir koncertas tęsėsi. Lankytojai tarpusavyje kalbėjosi, kad šis skambutis apie bombą greičiausiai buvo su jais konfliktuojančių anarchistų darbas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.