Eksperto žodis padėjo atskleisti nužudymą Kauno rajone

Vandžiogaloje (Kauno r.) gyvenusią 55 metų ūkininkę prieš savaitę palaidoję artimieji manė, kad ją pakirto sunkios ligos — moteris išties daug metų kentė įvairius negalavimus.

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

2014-01-11 16:02, atnaujinta 2018-02-17 16:30

Kauno rajono policijos pareigūnai išsiaiškino, kad moteris vis tik buvo nužudyta, o penktadienį vakare už grotų atsidūrė įtariamasis — atlikti ūkio darbus moteriai talkinęs 23 metų jaunuolis.

Atskleisti nusikaltimą padėjo eksperto išvados. Tyrimo metu nustatyta, kad lūžęs moters poliežuvinis kaulas. Ekspertas pareiškė, kad taip nutinka žmogų smaugiant.

Kriminalistai pradėjo įtariamųjų paiešką ir prieš porą dienų į jų akiratį pakliudo du vietos gyventojai. Vienas jaunuolis tikino niekaip nesusijęs su įvykiu, o antrasis netrukus prisipažino, kad tarp jo ir ūkininkės kilo konfliktas.

Anksčiau neteistas kaunietis aiškino susižalojęs ranką ir užėjęs pas šeimininkę į kambarį paprašė tvarsčio. Pastaroji esą liepė išeiti, apšaukė pagalbininką.

Tuomet jiedu apsižodžiavo, o vėliau susigrūmė. Fiziškai stiprus jaunuolis nesunkiai įveikė ligotą moterį.

Pareigūnai neturi duomenų, kad iš ūkininkės namų kažkas dingo, todėl nusikaltimui turbūt išties nebuvo ruoštasi. Kita vertus, tyrėjai abejoja kai kuriais įtariamojo teiginiais.

Ūkininkės artimieji įvykio metu buvo išvykę, o grįžę moterį rado negyvą savo kambaryje. Jokie požymiai nerodė, kad ji galėjo būti nužudyta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.