Dizaineris A.Pogrebnojus sumušė savo žmoną Moniką

Dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus ir jo žmonos Monikos namuose sekmadienio naktį buvo neramu. Įkaušęs vyras prieš žmoną svaidėsi kumščiais. Garsus dizaineris bendruose namuose Vilniuje Šv.Stepono gatvėje sumušė savo žmoną.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį pora dar draugiškai ir šiltai bendravo M.A.M.A. dūzgėse Vilniaus klube „Cash Lounge“.<br>T.Bauro nuotr.
Naktį iš penktadienio į šeštadienį pora dar draugiškai ir šiltai bendravo M.A.M.A. dūzgėse Vilniaus klube „Cash Lounge“.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Evelina Valiuškevičiūtė

Jan 13, 2014, 10:03 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 3:17 PM

Apie tai policija buvo informuota prieš vidurnaktį. Atvykę pareigūnai išsivežė smurtautoją. Incidento metu 45 metų dizaineris buvo neblaivus – jam nustatytas 1,5 promilės girtumas. 

Tuo dizainerio naktiniai nuotykiai nesibaigė. 3 val. nakties policijos pareigūnai turėjo iškviesti Greitosios medicinos pagalbos ekipažą. Komisariate A.Pogrebnojus skundėsi blogai besijaučiantis.

Pareigūnams jis pareiškė, kad buitinio konflikto metu jis buvo sumuštas savo 20 metų jaunesnės žmonos. Jam buvo nubrozdinta kakta.  A.Pogrebnojus buvo nugabentas į ligoninę. Apžiūrėjus medikams, dizaineris buvo grąžintas į areštinę.

Policijos pareigūnai mušeiką iš areštinės paleido tik pirmadienį 16 valandą. Policininkų priežiūroje dizaineris praleido visą dieną.

Dėl fizinio smurto naudojimo šeimoje pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Anksčiau apie savo ir Monikos santykius kalbėjęs mados kūrėjas nevengė išraiškingų palyginimų.

„Nesu tipiškas 45 metų senis. Aš išmokau tuo pat metu galvoti apie darbą, piešti eskizą, maitinti vaiką ir dar ginčytis su Monika. Taip jau yra, kad dvi stiprios energijos sukelia cunamį”, – anskčiau apie savo ir žmonos santykius pasakojo kūrėjas.

Jis neslėpė, kad namuose kartais dūžta indai. Dizaineris netiki, kad yra namų be dūmų. Jo nuomone, dviem žmonėms gyvenant kartu trintis turi būti.

Jau anksčiau yra sklidę gandai, kad A.Pogrebnojus kilnoja kumščius prieš moteris. Kalbama, kad dizaineris skriausdavo ir pirmąją savo žmoną Salomėją Marcinkevičiūtę. Dėl to ir įvyko poros skyrybos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.