Agresyvią darbdavę jos vyras bandė gelbėti kyšiu

Žurnale rastas vokas, į kurį buvo įdėtos penkios kupiūros po 200 litų.

Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

Jan 15, 2014, 12:51 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 12:32 PM

Abu įtariamieji gyvena Tolkūnų kaime, Varėnos rajone, kur ir yra registruota jų krovinių pervežimo bendrovė „VALHALLA inter".

37 metų Stasys K. pateikė turimus duomenis ikiteisminį tyrimą dėl jo žmonos veiksmų atliekantiems tyrėjams ir išeidamas iš kabineto ant stalo paliko žurnalą.

Pareigūnai liepė nepamiršti pasiimti žurnalo, tačiau vyras atsakė, kad šis daiktas ne jo, ir išėjo.

Žurnale rastas vokas, į kurį buvo įdėtos penkios kupiūros po 200 litų.

Stasiui K., pareigūnams slapčia brukusiam kyšį, už jų papirkimą gresia iki penkerių metų nelaisvės.

Taip jis bandė išgelbėti nuo nemalonumų savo žmoną 32 metų žmoną Kristiną K.

Ši bendrovės vadovė praėjusį penktadienį Alytuje į nuomojamą kabinetą atsiskaityti iš darbo atėjus tolimųjų reisų vairuotojui šiauliečiui Deividui K. pamanė, jog nuo jo sklinda agresija, ir išsitraukusi savigynai išduotą kovinį ginklą „Glock 19" pareikalavo išeiti.

Deividas K. iš šio susitiko nuėjo į policijos komisariatą ir parašė pareiškimą, kad darbdavė Kristina K. pagrasino ginklu tuomet, kai jis nesutiko pasirašyti ant tuščių blankų.

Po pusvalandžio į komisariatą su pareiškimu atskubėjo ir pati darbdavė.

Ji teigė kabinete išsitraukusi ginklą, nes pamaniusi, kad nuo darbuotojo sklinda agresija, o po to pajuto vieną smūgį į dantis - ligoninės priėmimo skyriuje buvo nustatytas smegenų sutrenkimas, bet išleista namo.

Užvakar Kristinai K. buvo pareikšti įtarimai dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti sveikatą ir paimtas iš jos ginklas. Už tai gresia iki dvejų metų nelaisvės.

Šia darbdave ypatinga pavadino ir darbo inspekcijos atstovai, nes pernai nelengvai tyrė vieno jos darbuotojo skundą dėl nesumokėto darbo užmokesčio.

Bendrovė „VALHALLA inter" skelbimuose internete nuolat ieško vairuotojų ekspeditorių dirbti Vakarų Europoje, bet su ja turėjusieji reikalų perspėja žmones vengti šio darbdavio, nes nesilaiko pažadų, dirba konspiracijos sąlygomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.