Prieš Pasvalio bendrovę – internetinių įsilaužėlių ataka

Penktadienį internetiniai įsilaužėliai buvo užgrobę Pasvalyje įsikūrusios uždarosios akcinės bendrovės „Lizėja“ tinklalapį. Didmenine ir mažmenine prekyba kanceliarinėmis prekėmis, žaislais, bižuterija, galanterija ir prekėmis kompiuteriams užsiimančios bendrovės tinklalapyje vietoj prekių nuotraukų ir aprašymų atsirado piratų ženklas – kaukolė.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Jan 18, 2014, 9:25 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 9:36 AM

Kaip lrytas.lt sakė UAB „Lizėja“ direktorius Gintaris Liberis, suniokotą tinklalapį www.lizeja.lt rado penktadienio rytą į darbą atėjęs darbuotojas. Dalis tinklalapyje buvusios informacijos buvo ištrinta, o vos atsidarius puslapį pasirodydavo piratų simbolis – kaukolė.

Pasak G.Liberio, tai jau antras kartas, kai bendrovė nukenčia nuo programišių. Prieš keletą metų taip pat buvo įsilaužta į įmonės tinklalapį. Tuomet policijos pareigūnai nustatė tai padariusį jaunuolį.

Bendrovės „Lizėja“ direktorius tikisi, kad ir šįkart policijai pavyks išaiškinti internetinius piratus. Bendrovės tinklalapį programuotojai sutvarkė tą pačią dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.