Smurtas kauniečių šeimose: vyrai daužė motinas, žmonas ir vaikus

Šeštadienį policija iškėlė keturias baudžiamąsias bylas dėl smurto kauniečių šeimose. Po pietų Kranto alėjoje gyvenantis 58 metų J.J. kumščiais puolė savo draugę 49 metų I.K. Smarkiai sudaužyta moteris iškvietė policiją. Patruliai agresyvų vyrą pristatė į areštinę.

Kauno policija pradėjo keturis ikiteisminius tyrimus dėl smurto atvejų artimoje aplinkoje.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotrauka
Kauno policija pradėjo keturis ikiteisminius tyrimus dėl smurto atvejų artimoje aplinkoje.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Vygandas Trainys

Jan 19, 2014, 12:52 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 8:55 AM

Popietė buvo nerami ir Ašigalio gatvėje įsikūrusių kauniečių šeimoje – 74 metų pensininkas J.V.A. ėmė talžyti savo žmoną ir atsidūrė už grotų kartu su smurtautoju iš Kranto alėjos.

Jų draugiją papildė Šarkuvos gatvės gyventojas R.R., kuris šeštadienio vakarą sumušė savo 15 metųsūnų.

Šeštadienį į policiją pareiškimą atnešė Kauno rajono rajono gyventoja, kuri skundėsi, kad sausio 14 dieną sūnus jai sužalojo ranką. Dėl šio atvejo taip pat pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kol bus tiriamos bylas, visi smurtautojai turės persikelti į kitus būstus, nes jiems bus uždrausta bendrauti su nukentėjusiais šeimos nariais.

Rankas prieš artimuosius pakėlusiems vyrams gresia viešieji darbai, laisvės apribojimas, areštas iki 90 parų arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.