Pareigūnės gelbėjo girtuoklių šeimoje šąlantį kūdikį

Vilniaus rajono policijos komisariato

Anot policijos, lovoje miegojo girta moteris, o neprižiūrimas jos kelių mėnesių kūdikis buvo plonai aprengtas ir sušalęs.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Anot policijos, lovoje miegojo girta moteris, o neprižiūrimas jos kelių mėnesių kūdikis buvo plonai aprengtas ir sušalęs.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jan 21, 2014, 4:24 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 6:48 AM

Pasak policijos pranešimo, visko mačiusias pareigūnes pribloškė Sužionių seniūnijoje, Pauliukonių kaime gyvenanti šeima - namuose buvo šalta, netvarkinga, matėsi ką tik vykusių išgertuvių padariniai - kambaryje buvo du girti vyrai, visur mėtėsi tušti alkoholio buteliai, šiukšlės. Lovoje miegojo girta moteris, o neprižiūrimas jos kelių mėnesių kūdikis buvo plonai aprengtas ir sušalęs.

Kadangi tokia aplinka galėjo pakenkti kūdikio sveikatai ar gyvybei, policininkės nedelsdamos iškvietė medicinos pagalbą ir susisiekė su Vilniaus rajono savivaldybės administracijos Vaikų teisių apsaugos tarnybos skyriumi, Sužionių seniūnijos socialine darbuotoja. Medikai kūdikį išvežė į Vilniaus miesto klinikinę ligoninę.

D.M. bei ten pat gyvenančiai G.B., auginančiai mažametę, gimusią 2012 metais, administracine tvarka teks atsakyti už tėvų valdžios nepanaudojimą arba panaudojimą priešingai vaiko interesams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.