Vietoj išsvajoto telefono – vandens buteliukas

Internetu išmanųjį telefoną pigiau norėjęs nusipirkti panevėžietis vietoj išsvajoto „iPhone“ iš pašto parsinešė tik mineralinio vandens buteliuką.

Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

Jan 21, 2014, 12:24 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 7:09 AM

45 – erių panevėžietis R.P. praėjusią savaitę internetiniame puslapyje rado skelbimą, kad parduodamas „iPhone“. Jam siūlomo telefono kaina pasirodė patraukli, tik 600 litų. Tai yra gerokai pigiau, nei perkant patikimesniu būdu, iš parduotuvės ar mobiliojo ryšio operatorių salonų.

Pirkėjas paskambino skelbime nurodytu numeriu. Jis su pardavėju susitarė, kad šis prekę išsiųs išperkamuoju paštu. Toks siuntimo būdas tarsi suteikia galimybę apsisaugoti nuo sukčių. Pašte pirkėjas sumoka pinigus, kurie siunčiami į pardavėjo sąskaitą. Tik sumokėjęs pinigus, jis gauna atsiųstą daiktą.

Praėjus keturioms dienoms po susitarimo, lauktas siuntinys pasiekė Panevėžį. Nuėjęs jo pasiimti, panevėžietis sumokėjo sutartus 600 litų ir gavo laukiamą prekę. Tačiau tik parsinešęs gautą paketą į namus, suprato patekęs į sukčiaus pinkles. Mat atplėšęs siuntinio pakuotę, vietoj laukto „iPhone“ pamatė tik pusės litro talpos mineralinio vandens buteliuką. Jis kreipėsi į policiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.