Zarasų taksistas Latvijos pasienyje buvo apiplėštas prie kapinių

Zarasų rajone pasienio su Latvija miestelyje taksistas tapo dviejų plėšikų auka. Du keleiviai vairuotoją sumušė ir atėmė pinigus, bei jo turėtus 4 telefonus.

Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

2014-01-24 09:22, atnaujinta 2018-02-17 04:02

Ketvirtadienį Zarasuose į 25 – erių metų taksisto vairuojamą automobilį „Volkswagen Passat“ įsėdo du jauni vyrai. Keleiviai paprašė juos nuvežti į Turmanto miestelį, esantį už keliolikos kilometrų nuo Zarasų.

Turmantas yra pačiame Lietuvos ir Latvijos pasienyje. Keleiviai paprašė, kad taksistas sustotų prie miestelio kapinaičių. Kai šis sustabdė automobilį, vyrai neišlipę ėmė mušti vairuotoją. Muštynių metu jie sulaužė automobilio galinio vaizdo veidrodėlį.

Paskui pasičiupo automobilio salone gulėjusius 4 mobiliojo ryšio telefonus ir atėmė vairuotojo piniginę, kurioje buvo 600 litų. Plėšikai taksistą užpuolė viduryje baltos dienos, apie 15 valandą. A.A. pareigūnams sakė, kad užpuolikai buvo apsvaigę. Išlipę su grobiu, jie pėsčiomis pasuko ne į patį miestelį, o link gretimo kaimo.

Sumuštas taksistas kreipėsi į medikus. Dėl patirtų sumušimų jis gydomas ambulatoriškai. A.A. plėšikų padarytus nuostolius įvertino 2410 litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.