Elektrėnų policija prigriebė kelių chuliganą

Jaunam Vievio gyventojui brangiai kainuos sekmadienio nakties pasivažinėjimas. Policija vaikinui žada skirti tūkstantinę baudą, jaunuolis taip pat gali netekti ir vairuotojo pažymėjimo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 27, 2014, 2:11 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 1:34 AM

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, sekmadienį apie 3.40 val. Elektrėnų policijos komisariato budėtojai gavo pranešimą, kad Vievyje, ties Semeliškių ir Naujosios gatvių sankryža automobilis įvažiavo į tujų gyvatvorę, išlaužė medelius ir iš įvykio vietos pasišalino.

Aiškinantis įvykio aplinkybes ir peržiūrėjus minėtoje sankryžoje esančios vaizdo stebėjimo kameros užfiksuotus vaizdus, nustatytas automobilis, kuris, kaip įtariama, įvažiavo į tujas, mat prieš tai jo vairuotojas smaginosi chuliganiškai pasivažinėdamas sankryžoje.

Įtariama, kad automobilį vairavo Vievio seniūnijos gyventojas V.I. (gim. 1988 m.).

Dėl chuliganiško vairavimo, eismo įvykio, kurio metu padaryta žala, ir pasitraukimo iš jo, automobilį vairavusiam jaunuoliui gresia bauda nuo tūkstančio iki dviejų tūkstančių litų, jis taip pat gali netekti vairuotojo pažymėjimo (nuo metų iki dvejų).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.