Girtą pareigūną išdavė virpančios kojos

Sostinės pareigūnui rimtais nemalonumais baigėsi viešnagė Šiauliuose. Vilniečio eisena buvo tokia keista, kad sukėlė įtarimą kitame automobilyje sėdėjusiai šiaulietei.

Pažeidėjui teks stoti prieš teismą.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Pažeidėjui teks stoti prieš teismą.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

2014-01-27 18:22, atnaujinta 2018-02-17 01:10

Sekmadienio popietę Šiauliuose, vieno Pramonės gatvėje esančio prekybos centro aikštelėje, 40-metis vilnietis automobiliu „Toyota Avensis“ įsirėmė į stovinčią mašiną.

Nei pareigūno žmonos mašina, nei stovintis „Saab“ automobilis per menką susidūrimą aplamdyti nebuvo, o vilnietis lyg niekur nuėjo į prekybos centrą.

Vyriškio eisena buvo labai jau netvirta, todėl moteriai kilo įtarimas, jog vairuotojas gali būti apsvaigęs. Todėl šiaulietė paskambino į policiją ir pasidalijo įtarimais.

Kol atvažiavo patruliai, vilnietis spėjo išeiti iš parduotuvės. Besibaimindama, kad įtarimą sukėlęs vyriškis nepaspruktų, šiaulietė savuoju „Saab“ nusekė iš paskos, o telefonu diktavo patruliams, kur važiuoja.

Policininkai įtarimą sukėlusį vairuotoją sučiupo Žemynos gatvėje. Vilnietis jau buvo spėjęs išlipti iš mašinos.

Patikra alkoholio matuokliu parodė, jog Vilniaus policijos kelių patrulių rinktinės vyriausiasis patrulis kaip reikiant įšilęs – prietaisas parodė 1,82 promilės alkoholio. Tai laikoma vidutiniu girtumu.

Pažeidėjui teks stoti prieš teismą. Pareigūnui gresia 2000-3000 litų bauda su teisės vairuoti atėmimu 2-3 metams. Piniginė bauda dar gali būti pakeista į administracinį 10-30 parų areštą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.