Piktadariai supleškino pasieniečio ir jo žmonos automobilius

Naktį iš pirmadienio į antradienį piktadariai pasikėsino į išorinę ES sieną saugančio pareigūno turtą. Švenčionėliuose sudeginti pasieniečio ir jo žmonos automobiliai.

Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevčius

Jan 28, 2014, 9:31 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 12:40 AM

Kaip antradienio rytą pranešė Policijos departamentas, naktį iš pirmadienio į antradienį apie 3 val. Švenčionių r., Švenčionėliuose, Vilniaus g., namo kieme, sudegė VSAT prie VRM Ignalinos rinktinės Kriminalinės žvalgybos skyriaus vyresniojo tyrėjo D.M. (gim. 1979 m.) automobilis „Audi A4“ (pagamintas 1997 m.).

Ugnis sunaikino ir pasieniečio žmonos E.M. (gimusi 1981 m.) automobilį „VW Golf“ (pagamintas 1994 m.).

Policija jau pranešė, kad įtariamas padegimas. Patirti nuostoliai dar skaičiuojami.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas pranešė, kad pranešimą apie gaisrą gavę maždaug 3.14 val., ugniagesiai abu automobilius jau rado degančius atvira liepsna.

Ugniagesiai praneša, kad išdegė dyzelinio automobilio ,,Audi A4“ variklio skyrius, apdegė prietaisų skydelis, priekinės sėdynės, durys.

Dyzelinu varomo automobiliui „VW Golf“ išdegė variklio skyrius, mašinos vidus.

Valstybės sienos apsaugos tarnybos atstovas Rokas Pukinskas lrytas.lt sakė, kad kol kas apie padegimo priežastis galima tik svarstyti. Ar incidentas susijęs su pasieniečio darbu, dar nežinoma.

„Tai yra dešimt metų VSAT Ignalinos rinktinėje dirbantis pareigūnas. Jis apibūdinamas teigiamai, vadovybė jį vertina kaip pavyzdingą pasienietį. Visa kita – kol kas tik spėlionės“, - sakė R.Pukinskas.

Švenčionių policijos komisariate dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Policija praneša, kad įtarus šiuo nusikaltimu, apie 5.40 val. į Švenčionių r. policijos komisariatą pristatyti trys įtariamieji. Jie apklausiami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.