4,36 prom. pripūtęs vairuotojas pareigūnams siūlė 100 litų kyšį

Dėl girtumo paeiti nebegalintis, vairuotojo pažymėjimo neturintis, tačiau drąsiai prie vairo sėdęs vyras naktį iš antradienio į trečiadienį Vilniaus rajone nesėkmingai bandė papirkti policijos pareigūnus. 4,36 prom. į alkoholio matuoklį pripūtęs vyras policininkams pasiūlė 100 litų kyšį. Iš viso praėjusią parą policija Lietuvoje užregistravo mažiausiai keturis nesėkmingus bandymus papirkti pareigūnus.

4,36 prom. pripūtęs vairuotojas policijos pareigūnams siūlė 100 litų kyšį.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
4,36 prom. pripūtęs vairuotojas policijos pareigūnams siūlė 100 litų kyšį.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 29, 2014, 9:27 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 11:42 PM

Kaip trečiadienio rytą pranešė Policijos departamentas, naktį iš antradienio į trečiadienį apie 3 val. Vilniaus r., Vėliučionių kaime, T.S. (gim. 1975 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad automobilį vairavo neblaivus ir neturėdamas vairuotojo pažymėjimo, Vilniaus r. Kelių policijos poskyrio specialistui ir patruliui davė 100 litų kyšį.

Policija praneša, kad, pareigūnų paprašytas pasitikrinti girtumą, vyras į alkoholio matuoklį pripūtė 4,36 prom.

Dėl papirkimo Vilniaus r. policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas, T.S. dėl savo poelgio dabar turės pasiaiškinti teisme.

Policijos departamentas taip pat informuoja, kad iš viso praėjusią parą Lietuvoje užregistruoti mažiausiai keturi nesėkmingi bandymai papirkti pareigūnus. Kyšiai policininkams siūlyti Klaipėdoje, Pasvalio ir Klaipėdos rajonuose.

Antradienį apie 11 val. 34 min. Pasvalio r., kelio Panevėžys–Pasvalys–Ryga 41 km, Kazachstano Respublikos pilietis A.G. (gim. 1987 m.), norėdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad jo automobilis nebuvo apdraustas privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu, Pasvalio r. policijos Patrulių būrio vyriausiajam patruliui davė 20 litų kyšį.

Policininkai pinigų nepaėmė, o užsienietis turės pasiaiškinti teisme.

Tą pačią dieną apie 12 val. 45 min. Klaipėdoje, Perkėlos g., J.K. (gim. 1956 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad automobilį vairavo neblaivus (0,8 prom. alkoholio), Klaipėdos apskrities VPK Kelių patrulių kuopos patruliams davė 300 litų ir 50 eurų kyšį.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Taip pat antradienį apie 13 val. 20 min. Klaipėdos r., Dauparų kaime, Liepų g., automobilio „Hyundai Accent“ keleivė B.P. (gimusi 1974 m.), siekdama išvengti administracinės atsakomybės už kontrabandinių cigarečių gabenimą, Klaipėdos r. policijos Prevencijos poskyrio tyrėjui siūlė 2 tūkst. litų kyšį.

Policija praneša, kad automobilio bagažinėje rasta 3 tūkst. įvairių cigarečių pakelių su Baltarusijos banderolėmis.

Ir dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.