Moterį pražudęs kelių gaidelis elgiasi tarsi herojus

Antradienį 22 valandą laidoje „Patriotai“ skaudi tema – per eismo įvykį moterį užmušęs ir iš įvykio vietos pabėgęs kelių gaidelis mėgaujasi laisve. Nors iš pradžių teismas nusprendė, kad biržiečiui Alvarui Jonikui reikia skirti griežčiausią kardomąją priemonę suėmimą, kitos instancijos teisėjas Algirdas Gaputis panaikino šį sprendimą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 11, 2014, 11:54 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 11:17 AM

Po dviejų savaičių A.Jonikas buvo paleistas iš areštinės. Maža to, jam net nebuvo atimta, ar bent jau apribota, teisė vairuoti.

Jau seniai Biržus siautėjimu gatvėse gąsdinęs A.Jonikas net neatgailauja, kad per jo sukeltą avariją žuvo jauna moteris. Atvirkščiai – jaunuolis jaučiasi herojumi.

Kalbinta Biržų rajono savivaldybės merė Irutė Varzienė sakė nesuprantanti teismo sprendimo: „Vos išėjęs į laisvę Jonikas buvo pastebėtas važinėjantis ta pačia gatve, kurioje įvyko tragedija. Jis rodė nepadorius ženklus, šūkavo. Toks makabriškas elgesys papiktino net jo draugus“.

„Patriotams“ pavyko pakalbinti įtariamojo tėvą, buvusį policijos darbuotoją. Vyras šokiravo savo ciniškumu: „Nu o ką, avarija kaip avarija. Daug kas Lietuvoje viršija greitį. Ir ką? Ką aš iš kapų dabar tą moterį prikelsiu?“.

Po šių žodžių „Patriotų“ studijoje viešėjęs muzikantas Arnoldas Lukošius nesuvaldė emocijų: „ Tai ne žmogus. Tai degradas!“.

Kaip savo sprendimą pakomentuos teisėjas, ir ką išgyvena našliu tapęs aukos vyras – sužinosite jau šį vakarą per „Lietuvos ryto“ TV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.