Nesaugomą panevėžietės namą apvogė antikvarinių vertybių mėgėjai

Negyvenamame name laikyti antikvarinius daiktus ir svarbius dokumentus – nesaugu. Tuo įsitikino panevėžietė V.A. Iš jai priklausančio namo Margių gatvėje vagys iškeliavo su nemažu grobiu. Nusikaltėlių paiešką apsunkino ir pati šeimininkė – nors vagystę pastebėjo dar vasario 7 dieną, į policiją kreipėsi tik pirmadienį.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Feb 11, 2014, 8:24 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 11:35 AM

Policijos pareigūnams V.A. paaiškino, kad praėjusį penktadienį, nuėjusi į jai priklausantį negyvenamą namą Margių gatvėje, pasigedo nemažai antikvarinių vertybių – dviejų sieninių ir dviejų pastatomų laikrodžių, dviejų antikvarinių paveikslų, varinės peleninės,sidabrinių stalo įrankių, 3 varinių vazų, keramikinės vazos. Taip pat dingo 16-ka medinių vežimo ratų bei paskolos raštelis dėl buvusio sutuoktinio Ž.A. 8 tūkst. litų skolos.

Jokių laužimo ar plėšimo žymių nerasta. Net neaišku, ar visas šis turtas buvo iš namo išgabentas vienu metu ar per kelis kartus. Nuostolį savininkė įvertino 7 tūkst. 205 litais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.