Klaipėdietes baugina iškrypėliai

Klaipėdos policija sulaikė įtariamąjį, kuris viešoje vietoje tenkino aistrą demonstruodamas savo lytinius organus. 53 metų benamis, besiglaudžiantis nakvynės namuose, apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Daugiau nuotraukų (1)

Aušra Pilaitienė

Feb 20, 2014, 2:26 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 2:25 AM

Į policiją kreipėsi viena moteris, kuriai sūnus papasakojo, kad Poilsio parke keistai elgiasi vyras – rodo savo lytinius organus. Tokių pasakojimų girdėjo ir daugiau vaikus auginančių mamų.

Sausį socialiniuose tinklapiuose savo emocijas liejo Dragūnų kvartale gyvenančios klaipėdietės. Moteris gąsdino keistai besielgiantis vyras, vis pasirodantis šiame rajone. Šaltą dieną apsivilkęs tik pilku megztiniu jis tyliai sekioja paskui. O panašiai vilkintis asmuo šalia esančioje autobusų stotelėje vienai merginai esą pasiūlė pinigų, kad ji stebėtų, kaip jis masturbuojasi.

Neatmetama, kad tai galėjo būti tas pats asmuo, nes nuo Poilsio parko iki Dragūnų kvartalo – netoli.

Paprastai skundų dėl vyrų, kurie viešoje vietoje tenkina savo lytinę aistrą, padaugėja pavasariais. Tuomet jie įsitaiso pajūrio kopose, dažniausiai – moterų paplūdimiuose, pasislėpę už kokio medžio ar krūmo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar debatų dalyviai supranta, kur kandidatuoja?