Vogtos mašinos paieškos pareigūnus atvedė į vagišių „dirbtuves“

Praėjusią savaitę Šilutės gyventoja sulaukė nemalonios staigmenos – neberado gyvenamojo namo kieme, Šilutėje, Liepų gatvėje, palikto automobilio „Mercedes Benz“. Policijos pareigūnai, pradėję pavogto automobilio paiešką aptiko ne tik vogtą automobilį, bet ir Šilutės rajone automobilių vagystėmis įtariamų asmenų išsinuomotą angarą.

Ieškodami vogto automobilio Šilutės pareigūnai aptiko vagišių „dirbtuves“.<br>Tauragės apskrities VPK nuotr.
Ieškodami vogto automobilio Šilutės pareigūnai aptiko vagišių „dirbtuves“.<br>Tauragės apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 24, 2014, 5:21 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:43 PM

Kaip rašoma Tauragės apskrities VPK pranešime, jau tą patį vakarą Šilutės rajono policijos komisariato pareigūnai, pasitelkę Valstybės sienos apsaugos tarnybos Pagėgių rinktinės kinologą su tarnybiniu šunimi negyvenamos sodybos kieme, Šilutės rajone, Šiaudviečių kaime, aptiko pavogtą mikroautobusą. Nustatyti automobilio vagyste įtariami šilutiškiai D.P. (gim. 1986 m.), I.V. (gim. 1975 m.) ir E.L. (gim. 1985 m.).

Du iš sulaikytų įtariamųjų anksčiau teisėsaugai žinomi asmenys.

Atlikę patikrinimą negyvenamos sodybos teritorijoje, kurioje įtariamieji automobilio vagys buvo išsinuomoję angarą, policijos pareigūnai aptiko įvairių automobilių ardymui skirtų įrankių, o iškrėtę vienam iš įtariamųjų priklausantį garažą rado vasario 12 d. Šilutėje pavogto ir jau išardyto automobilio „Mercedes Bens“ detalių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.