Dėl kyšininkavimo sulaikyti du Varėnos policininkai

Areštinėje atsidūrė du Varėnos policininkai, įtariami kyšininkavimu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 28, 2014, 8:54 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 8:50 PM

Kaip pranešė Policijos departamentas, ketvirtadienį Alytaus apskrities VPK Imuniteto poskyrio pareigūnai, įtarus kyšininkavimu, sulaikė bei į areštinę uždarė Varėnos r. policijos komisariato Viešosios tvarkos skyriaus Patrulių būrio patrulius A.B. (gim. 1965 m.) ir V.K. (gim. 1974 m.).

Alytaus apskrities VPK pranešė, kad Imuniteto poskyrio pareigūnai kartu su kolegomis iš Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Imuniteto skyriaus tikrino gautą informaciją, kad ketvirtadienį vakare, apie 21 val., Varėnoje, ties Pramonės g., patruliai A.B. ir V.K., sustabdę transporto priemonę ir nustatę administracinio teisės pažeidimą, dėl akcizais apmokestinamų prekių gabenimo, už nustatyto teisės pažeidimo neįforminimą iš vairuotojo reikalavo ir paėmė kyšį – 450 litų ir 40 pakelių cigarečių „Fest“ su Baltarusijos Respublikos banderolėmis.

Sulaikant teisės pažeidėjus, pastarieji bandė sprukti. Jie taip pat stengėsi atsikratyti kyšininkavimo įkalčių. Bėgdami nuo kolegų, patruliai iš automobilio išmetė pasisavintas baltarusiškas cigaretes ir pinigus.

Abu minėti Varėnos r. policijos pareigūnai sulaikyti ir uždaryti į Alytaus areštinę.

Varėnos r. policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus patrulių būrio patrulio A.B. (gim. 1965 m.) vidaus tarnybos stažas – 29 metai 1 mėnuo. Galiojančių nuobaudų neturi, skatintas 20 kartų.

Varėnos r. policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus patrulių būrio patrulio V.K. (gim. 1974 m.) vidaus tarnybos stažas –19 metų 2 mėnesiai 13 dienų. Nuobaudų neturi, skatintas 9 kartus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.