Iš 87 m. senolės Tauragės policija atėmė savadarbių užpiltinių

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, atlikę patikrinimą garbaus amžiaus moteriškės namuose, Tauragėje, S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje, aptiko daugiau kaip 20 plastikinių talpų su skysčiu, turinčiu specifinį naminės degtinės kvapą bei įvairių užpiltinių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 3, 2014, 5:42 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 6:24 PM

Kaip rašoma Tauragės apskrities VPK pranešime, šeštadienį policijos pareigūnai, patikrinę aštuoniasdešimt septynerių senolei priklausančio namo antrąjį aukštą, rado įvairaus dydžio plastikines talpas su namine degtine ir įvairiomis užpiltinėmis, kurių gamybai moteris naudojo naminę degtinę. Moteriškė nelegalius namų gamybos stiprius alkoholinius gėrimus slėpė po palėpėje esančiomis grindimis.

Toje pačioje patalpoje mėtėsi ir tara – įvairaus tūrio panaudoti alkoholinių gėrimų buteliai, skirti naminės degtinės išpilstymui.

Senolės namuose iš viso policijos pareigūnai rado ir paėmė 20 įvairaus tūrio butelių su namine degtine ir 3 stiklainius, kuriuose namine degtine buvo užpiltos įvairios uogos. Neteisėtu naminės degtinės laikymu įtariamai moteriai gresia baudžiamoji atsakomybė - viešieji darbai, bauda, laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.