Senolę Rokiškio r. teorizavęs septyniolikmetis pateko į areštinę

Sekmadienio pavakarę į Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Rokiškio rajono policijos komisariatą buvo uždarytas septyniolikmetis, grasinęs sumušti ir nužudyti senyvą giminaitę.

Senolę terorizavęs nepilnametis uždarytas į areštinę.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Senolę terorizavęs nepilnametis uždarytas į areštinę.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 3, 2014, 5:32 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 6:24 PM

Sekmadienį Rokiškio r. PK budėtojai gavo pagyvenusios moters prašymą sutramdyti giminaitį. Pandėlyje gyvenanti moteris pranešė, kad į jos namus atėjo neblaivus nepilnametis giminaitis ir reikalavo penkių litų. Negavęs pinigų, ištraukė moteriai iš rankų lazdelę, skirtą pasiremti vaikštant, ir, mojuodamas ja, grasino ne tik sumušti, bet ir užmušti.

Nors ir labai išgąsdinta, senyva moteriškė sugebėjo išeiti į kiemą ir šauktis pagalbos. Supykęs nepilnametis lazda išdaužė giminaitės langą.

Sukeltas triukšmas atkreipė kaimynų dėmesį, ir jaunuolis skubėjo trauktis iš kiemo. Pasislėpti jaunam grasintojui nepasisekė – po pusvalandžio jis jau buvo pristatytas į Rokiškio r. policijos komisariatą. Aršiam nepilnamečiui nustatytas 2,24 promilės girtumas.

Rokiškio r. policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo. Už grasinimą nužudyti giminaitę jaunuoliui gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Nepilnametis, kuriam rugpjūtį sueis 18 metų, Rokiškio r. policijos pareigūnams žinomas – jau šiemet 2 kartus baustas administracine tvarka už girto pasirodymą viešojoje vietoje, už chuliganizmą ir viešosios rimties trikdymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.