Vaizdo kameros nufilmavo, kaip čigonų tabore buvo apvogtas vyras

Vilniaus gatves stebinčios vaizdo kameros čigonų taboro pakraštyje užfiksavo, kaip du jaunuoliai krausto apsvaigusio vyro kišenes. Šį vaizdą pamatę policijos pareigūnai piktadarius sulaikė, o apsvaigęs vyras nuvežtas į ligoninę.

Policija per vaizdo kameras pamatė,kaip du jaunuoliai krausto apsvaigusio vyro kišenes.<br>Stop kadras iš vaizdo medžiagos.
Policija per vaizdo kameras pamatė,kaip du jaunuoliai krausto apsvaigusio vyro kišenes.<br>Stop kadras iš vaizdo medžiagos.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 4, 2014, 6:29 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 5:36 PM

Kaip pranešė Vilniaus policija, incidentas užfiksuotas šeštadienį sostinės pakraštyje esančiame čigonų tabore. Apie 10 val. 50 min. du vaikinai pasikėsino apvogti apsvaigusį vyrą.

Per vaizdo kameras pamatę, kaip kraustomos apsvaigusio vyro kišenės ir tikrinama jo piniginė, pareigūnai į įvykio nusiuntė du policijos patrulių ekipažus. Įtariamieji buvo sulaikyti nusikaltimo vietoje. Jie nuvežti į policijos komisariatą.

Tuo tarpu apsvaigusį vyrą išsivežė greitosios pagalbos medikai. Nors policija nepraneša, galima įtarti, kad jis galėjo būti apsvaigęs nuo narkotikų. Vilniaus čigonų taboras žinomas kaip didžiausia narkotikų prekyvietė Vilniuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.