Kaišiadorių rajone – keistuoliai plėšikai

„Atiduok pinigus ir auksą!“, – riktelėjo du jauni plėšikai, įsiveržę į Kruonio (Kaišiadorių r.) gyventojos 73 metų P.M. namus.

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Mar 7, 2014, 9:21 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 3:38 PM

Kai į jos namo duris kažkas pasibeldė, pensininkė nieko blogo nenujautė. Beldimas pasigirdo vakar po pietų, todėl šeimininkė pamanė, kad užsuko kaimynė.

Tačiau už durų stovėjo du vyriškiai, kurie iškart surišo šeimininkei rankas ir lipnia juosta užklijavo burną. Tik tuomet jie ant veido užsidėjo kaukes – ši aplinkybė nusikaltimą tiriantiems kriminalistams pasirodė keista. Kam slėpti veidus, kuriuos jau žmogus pamatė?

Užpuolikai pensininkei grasino peiliu ir pistoletu. Pastarasis ginklas gali būti netikras.

Įbauginta kaišiadoriškė pati pasakė, kur padėti pinigai. Nusikaltėliai slėptuvėje aptiko 900 litų, taip pat pasiėmė 2000 litų kainuojantį televizorių, DVD grotuvą, o į maišą sukrovė rastas įvairias smulkmenas.

Tuomet jie sėdo į kieme stovėjusį automobilį ir nuvažiavo. Liudininkai matė mašiną, todėl ši aplinkybė gali labai praversti policijos pareigūnams ieškant įtariamųjų.

Nukentėjusioji paaiškino, kad nusikaltėliai galėjo būti 20–30 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.