Kaune įkliuvo automobilius siaubę moksleiviai

Kauno apskrities Autotransporto priemonių grobimų tyrimo skyriaus pareigūnų rankose atsidūrė du vagys.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Mar 18, 2014, 1:52 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 8:04 AM

Ne vieną savaitę trukusios operacijos metu kriminalistai sučiupo brangių automobilių lempas vogusį kaunietį, taip pat įkliuvo ir jo „kolega“, kurio specializacija buvo automobilių multimedijos įrangos grobimas.

Vienoje Kauno vidurinių mokyklų besimokantis 19-metis K.K. policijai įkliuvo Aukštųjų Šančių rajone, prie Kauno Respublikinės ligoninės.

Pasaloje laukę kriminalistai vagį pagavo, kai jis su bendrininkais bandė pavogti automobilio „VW Touareg“ priekinius žibintus.

Vagis sulaikytas nusikaltimo vietoje, šalia rasti apgadinti abu priekiniai minėto automobilio žibintai. Dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas, pareigūnai ieško sulaikyto moksleivio bendrininkų.

Autotransporto priemonių grobimų tyrimo skyriaus pareigūnai po du mėnesius trukusio tyrimo pagaliau pagavo dar vieną, apynaujus automobilius siaubusį vagį.

Praeityje neteistas, statybininkus ugdančiame profesinio rengimo centre besimokantis 19-metis K. B. kriminalistams įkliuvo sprukdamas iš nusikaltimo vietos. Sulaikymo metu, pas įtariamąjį rastas, kaip įtariama, iš automobilio „VW Passat“ pavogtas multimedijos įrenginys.

Įtariama, kad šis veikėjas ilgą laiką iš prabangių automobilių Kauno mieste ir rajone grobė brangius multimedijos prietaisus.

Vagimi tapęs būsimasis statybininkas uždarytas į areštinę, jis įtariamas šešiomis vagystėmis. Antradienį prokurorai ketina kreiptis į teismą prašydami jam skirti kardomąją priemonę – suėmimą.

„Tyrimą tęsiame toliau, aiškinamės sulaikyto įtariamojo vagies bendrininkus. Taip pat nustatinėjame vietas, kuriose buvo superkami iš automobilių pavogti multimedijos įrenginiai“, - lrytas.lt sakė kriminalistai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.