Jauna panevėžietė grasino išmesti per langą savo vaiką

Penktadienio popietę Panevėžio specialiosios tarnybos skubėjo į Staniūnų gatvę. Penktajame bendrabučio aukšte esančiame bute užsibarikadavusi jauna moteris grasino per langą išmesti net dvejų metukų neturintį savo kūdikį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 28, 2014, 6:04 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:00 AM

Kaip portalui lrytas.lt sakė Panevėžio apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Regina Bučinskienė, patruliai į 20 metų merginos butą atvyko visai kitu tikslu. Jaunai merginai yra pareikšti įtarimai Baudžiamojoje byloje.  „Atvykus pareigūnams, mergina užsidarė namuose. Tuomet ji pasiėmusi savo mažametį vaiką atsisėdo ant palangės. Ji pareigūnams įspėjo net nebandyti veržtis į namus“, - sakė R.Bučinskienė. Dvidešimtmetė grasino iššokti. Patruliai nedelsdami iškvietė ugniagesių-gelbėtojų ir greitosios pagalbos ekipažus. Pirmieji į butą pateko medikai, kartu su atskubėjusia jaunos merginos mama. Jie paėmė vaiką. Iššokti grasinusi mergina išvežta į ligoninę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.