Kauno policiją pašiurpinęs kelių chuliganas – šešiolikmetis

Kauno policijai prireikė vos pusdienio nustatant internete pasirodžiusio kelių chuligano tapatybę. Po kreipimosi į visuomenę pareigūnai sulaukė nemažai elektroninių laiškų. Galiausiai patvirtinta, kad beprotišku greičiu Kauno gatvėmis skriejo teisės vairuoti automobilį neturintis 16-metis.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

2014-04-10 18:21, atnaujinta 2018-02-14 18:07

Jaunuoliui gresia rimti nemalonumai - Kauno Kelių policijos valdyboje pradėtas tyrimas dėl pavojingo ir chuliganiško vairavimo. Kelių chuliganui taip pat teks atsakyti ir už automobilio vairavimą neturint vairuotojo pažymėjimo.

„Visa laimė, kad skriejant mieste tokiu greičiu neįvyko tragedija, kai dėl analogiškos priežasties žuvo pėsčiųjų perėja ėjusios motina su dukra. Noriu padėkoti visuomenei, kuri neliko abejinga ir padėjo nustatyti jaunuolio asmenybę“, - lrytas.lt sakė Kauno Kelių policijos valdybos viršininkas, komisaras Danas Česnauskas.

Pasak pareigūno, 140 kilometrų per valandą greičiu skriejęs jaunuolis visam gyvenimui susigadins savo reputaciją – jį lydės policijos duomenų bazėje esantis įrašas apie užfiksuotą chuliganiško vairavimo atvejį.

Interneto portale „Youtube“ į vartotojo „Double Power" paskyrą įrašas apie jaunuolio nuotykius Kaune buvo įkeltas kovo 25 dieną.

Iš keleivio vietos filmuotame vaizdo įraše matyti, kaip Kaune, Šilainių rajone, jaunas vaikinas, vairuojantis „Audi" automobilį, važiuoja dideliu greičiu, sukeldamas grėsmę savo bei kitų eismo dalyvių saugumui.

Miesto gatvėmis kompanija lėkė net milžinišku greičiu, o vairuotojo kalboje keiksmažodžių daugiau, nei žodžių. Pamatęs greitosios pagalbos automobilį jis nudžiunga: „O, greitoji kaip tik mums“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.