Pakaunėje – sukčių gaudynės

Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai antradienį blokavo visus kelius aplink Vilkijos miestelį, tačiau operacijos metu nepavyko sučiupti dviejų apgavikių, pasisavinusių 18 tūkstančių litų.

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Apr 30, 2014, 10:57 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:51 AM

Dvi maždaug 50 metų moterys antradienį ryte pasibeldė į Vilkijos gyventojos 85 metų O.R.  duris ir prisistatė seniūnijos raštininkėmis, surašinėjančiomis namuose laikomus grynuosius pinigus.

Tokia procedūra esą būtina norint kitų metų pradžioje turimus litus iškeisti į eurus.

Senolė iš pradžių atnešė 8000 litų, o atvykėlės surašinėjo kupiūrų numerius. Netrukus jos staiga pasišalino ir tik tuomet šeimininkė pasigedo ne tik atneštų, bet ir kitame kambaryje indaujoje gulėjusių pinigų. Iš viso – 18 tūkstančių litų.

Kaunietė labai greitai apie nusikaltimą pranešė policijos pareigūnams, todėl prasidėjo įtariamųjų paieška. Patruliai stabdė automobilius, tikrino sodybas, tačiau operacija buvo nesėkminga.

Nukentėjusioji nurodė, kad viena moteris buvo labai tamsių, o kita – šviesių plaukų.

Pareigūnai įtaria, kad apgavikės galėjo būti užsidėjusios perukus, todėl atrodė vyresnės, o apie tikrąją plaukų spalvą galima tik spėlioti. ˙

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.