Nėščiai pirkėjai – šiauliečio prekeivio smūgiai

Į Šiaulius pirkti automobilio atvažiavusi nėščia pakruojietė namo nebegrįžo. Įniršęs mašinos pardavėjas moterį sumušė taip, todėl ją teko išvežti gydyti į Kauną.

Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

May 15, 2014, 3:36 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 10:02 PM

24 metų pakruojietė į Šiaulius atvažiavo trečiadienio popietę.

Su automobilį „Peugeot 206” parduodančiu 30-mečiu šiauliečiu buvo susitarta susitikti prekybos centro „Saulės miestas“ požeminėje aikštelėje.

Pirminiais duomenimis, incidentas tarp pardavėjo ir pirkėjo kilo, kai ši pastebėjo, jog mašina oficialiai priklauso kitam asmeniui. Nustebusi pakruojietė ėmė klausinėti, kodėl sandoryje nedalyvauja tikroji savininkė.

Mašinos dokumentus turėjusi moteris galiausiai pareikalavo pakviesti automobilio šeimininkę arba pagrasino iškviesianti policiją.

Įsiutęs vyriškis trenkė moteriai į veidą ir smogė į pilvą. Mušamai moteriai iš rankų iškrito planšetinis kompiuteris ir telefonas. Talžomą nėščią pakruojietę išgelbėjo atskubėję prekybos centro apsaugininkai.

Nukentėjusioji buvo skubiai nugabenta į Respublikinės Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko klinikas. Atlikus tyrimus, konstatuota, kad 24 savaites vaikelį įsčiose nešiojančiai pakruojietei yra vidinė kraujosruva, be to, atsiskyrė placenta.

Medikai sustabdė vidinį kraujavimą, bet nusprendė, kad pacientę reikia vežti tolimesniam gydymui į Kauną.

Nuogąstauta, kad dėl vidinių pažeidimų neprasidėtų pirmalaikis gimdymas. Ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo pradėję pareigūnai smurtautoją uždarė į areštinę. Tikėtina, kad jam taikomas Baudžiamojo kodekso straipsnis per tyrimą bus pakeistas kitu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.