Girtas kaimietis policijos visureigį atakavo šakute

Pakruojo areštinėje šiąnakt nakvojo Pamūšio (Pakruojo r.) kaimo gyventojas 28 metų Egidijus Š. Girtas kaimietis prisivirė košės kaip reikiant – šakute badė policijos visureigio ratus.

Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

May 21, 2014, 10:57 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 5:04 PM

Incidentas kilo antradienio popietę, kai į Pamūšio kaimą tarnybiniu visureigiu „Mitsubishi Pajero“ atvažiavo apylinkės inspektorė. Pareigūnė ketino apklausti vieną kaimo gyventoją.

Važiuodama Pamūšio kaimu apylinkės inspektorė išvydo prie vieno daugiabučio susėdusią girtų vyrų kompaniją. Joje buvo ir ieškomas vyriškis.

Policininkė sustojo ir pasikvietė Pamūšio kaimo gyventoją pasikalbėti.

Staiga inspektorė pamatė, kad nepažįstamas asmuo ėmė badyti automobilio padangą. Pareigūnei iššokus iš mašinos, įkaušęs vyriškis kelis kartus dūrė į kitą priekinę padangą ir pabėgo. Prie mašinos liko gulėti įrankis – šakutė.

Netrukus į Pamūšį atlėkė pagalba – 3 policininkų ekipažai. Jie sulaikė visą įkaušusią kompaniją – aštuonis vyriškius. Tarp jų buvo ir Egidijus Š., kuriam diagnozuotas vidutinis girtumas (2,24 promilės).

Septyniems kaimiečiams surašyti protokolai dėl pasirodymo išgėrus viešoje vietoje. Aštuntajam teks atsakyti ir už įvykdytą išpuolį bei atlyginti žalą už dvi subadytas padangas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.