Dėl ukmergiškio nužudymo Kupiškio policija sulaikė 22 m. vaikiną

Kupiškio policijos pareigūnai nustatė, kas per triukšmingą vakarėlį Subačiaus miestelyje galėjo nužudyti jauną ukmergiškį. Areštinėje atsidūrė 22 metų įtariamasis.

Dėl jauno ukmergiškio nužudymo Kupiškio policija sulaikė 22 metų įtariamąjį.<br>V.Petrauskienės nuotr.
Dėl jauno ukmergiškio nužudymo Kupiškio policija sulaikė 22 metų įtariamąjį.<br>V.Petrauskienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 25, 2014, 11:27 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 1:23 PM

Policijos departamentas sekmadienį pranešė, kad Kupiškio policija sulaikė ir į areštinę uždarė T.G. (gim. 1992 m.), kuris įtariamas ukmergiškio G.A. (gim. 1989 m.) nužudymu. Nusikaltimas įvykdytas naktį iš penktadienio į sekmadienį Subačiaus miestelyje. Nužudytoj kūnas aptiktas tik apie 11 val. 40 min.

Kaip jau skelbė lrytas.lt, nuolat negyvenamoje sodyboje jaunimas per naktį šventė. Paryčiais keli jaunuoliai susipyko, konfliktas persikėlė į lauką. O ryte vieno vaikino buvo pasigesta.

Išėję į lauką draugai G.A. rado gulintį prie sodybos. Iš karto buvo iškviesti greitosios pagalbos medikai, bet šie jau niekuo negalėjo padėti. Vaikino krūtinėje aptikta durtinė žaizda.

Kaimynystėje gyvenantys žmonės pasakojo, kad namas, kurio kieme buvo rastas negyvas jaunas vyras, priklauso dviem asmenims. Vieno iš jų dukra penktadienio vakarą pasikvietė draugų. Buvo švenčiamas vienos iš viešnių gimtadienis. Triukšmas kilo apie 3 valandą nakties.

„Matėme, kad į kiemą privažiavo automobilių. Rytą viena mergina sakė, kad atvažiavo kažkas iš Panevėžio. Jaunimas aiškinosi santykius. Tai jau nebe pirmas kartas, kai kieme jaunimas nelabai gražiai aiškinasi. Yra buvę, kad dužo langai, šaudėsi. Mes patys esame kvietę policiją“, – portalui lrytas.lt pasakojo kaimynė.

Moteris sakė rytą irgi nieko nepastebėjusi, bet jai pasirodė keista, kad kaimynų kiemo šulinys atidarytas.

„Gal tas žudikas plovėsi rankas, nes kieme kriminalistai rado peilį“, – svarstė šeštadienio įvykius iš savo kiemo pavėsinės stebinti moteris.

Policija apklausai į policijos komisariatą buvo išsivežusi penkis vakarėlyje dalyvavusius jaunuolius. Po apklausų vienas vaikinas – T.G. (gim. 1992 m.) – buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Panevėžio apskrities VPK informuoja, kad sulaikytasis gyvena Jungtinėje Karalystėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.