Kaimyną apvogusį kaimietį susekė policijos šuo

Kaimyną apvogęs Bučiūnų (Joniškio r.) kaimo gyventojas 22 metų E.N. nespėjo pasidžiaugti grobiu. Ilgapirštį demaskavo į vagystės vietą iškviestas Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato kinologų augintinis Volfas.

Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

Jun 4, 2014, 3:04 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 4:50 AM

Vyriausiojo patrulio Ričardo Sutkaus dresuotas augintinis į Joniškio rajoną buvo iškviestas gegužės 30-ąją. Tą rytą sodybos Bučiūnų kaime šeimininkas pastebėjo, kad iš ūkinio pastato nugvelbta staliaus įrankių už 658 litus.

Vagišius į vidų pateko per sugadintą langą, o išėjo per iš vidaus atidarytas dureles.

Akivaizdžių pėdsakų palikta nebuvo, todėl joniškiečiai paprašė kolegų iš Šiaulių pagalbos.

R.Sutkaus augintiniui prireikė vos kelių minučių. Penkių metų vokiečių aviganis išsyk užuodė pėdsakus, kuriais nuvedė į greta esančią sodybą.

Šunį su pareigūnais išvydusi moteris labai nustebo, o kambaryje buvęs jaunuolis išsidavė pats: „Vis tiek jūs nieko nerasite“.

Vagišius kalbėjo tiesą – vogti daiktai jau buvo parduoti pažįstamam metalo supirkėjui. Bet tai nuo atsakomybės neišgelbėjo – ilgapirštis atsidūrė areštinėje, o jam pareikšti įtarimai dėl vagystės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.