Girtas autoserviso darbuotojas – prie kliento „Mercedes“ vairo

Neblaivaus automobilių meistro kelionę kliento atvarytu remontuoti automobiliu „Mercedes-Benz 600 SEL“ nutraukė Panevėžio policijos pareigūnai. O kupiškėnas automobilio savininkas sulaukė nemalonios žinios – jo mašina atsidūrė saugojimo aikštelėje.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

2014-06-10 10:35, atnaujinta 2018-02-13 00:33

Kupiškio rajone gyvenantis 50-metis T.J. net neįtarė, kad jo 1992 metų gamybos automobilio „Mercedes-Benz 600 SEL“ remontas gali pridaryti rūpesčių. Suremontuoti šį automobilį kupiškėnas patikėjo Panevėžyje, Geležinkelio gatvėje įsikūrusiems meistrams.

Birželio 9 dieną T.J. sužinojo, kad jo automobilis iš autoserviso patalpų dingęs. Vyriškis apie pavogtą „Merecedes“ pranešė policijai. Pareigūnams vargti, ieškant šio limuzino nereikėjo. Paaiškėjo, kad jis jau porą dienų saugomas specialioje automobilių aikštelėje, kur buvo nutemptas policijos nurodymu.

Pasirodo, birželio 7-osios naktį, apie 3 val., policijos pareigūnai šį „Mercedes Benz“ sustabdė Panevėžyje, Krekenavos gatvėje. Jį vairavo neblaivus 26 metų Radviliškio rajono gyventojas M.K. – autoserviso, kuriame buvo paliktas remontuoti „Mercedes“, darbuotojas.

Dabar šiam vyriškiui gresia nemalonumai ne tik dėl vairavimo išgėrus, bet ir dėl automobilio vagystės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?