Policija pasigyrė prieš savaitę sulaikiusi 2 kvaišalų pardavėjus

Šilalės rajone sulaikyti du jaunuoliai, turėję nemažą kiekį kanapių ir, kaip įtariama, iš prekybos narkotikais gautų pinigų. Nors įtariamieji įkliuvo prieš savaitę, policija apie tai visuomenę informavo tik dabar.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 10, 2014, 3:23 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 12:09 AM

Kaip rašoma Tauragės apskrities VPK pranešime, birželio 4-osios popietę, Šilalės r., Tūbinių kaime, policijos pareigūnai patikrinimui sustabdė automobilį „Audi A4“, kurio vairuotojas policijos pareigūnams sukėlė įtarimų, jog gali būti apsvaigęs nuo psichotropinių medžiagų.

Pristatę dvidešimt dviejų metų jaunuolį į policijos komisariatą, policijos pareigūnai apžiūrėjo automobilį, kuriame aptiko apie 50 gramų augalinės kilmės medžiagos, kaip įtariama, kanapių. Policijos pareigūnai, ikiteisminio tyrimo metu į pagalbą pasitelkę kinologus su tarnybiniu šunimi, pas įtariamąjį aptiko dar 200 gramų kanapių.

Pirminiais ikiteisminio tyrimo duomenimis šilališkis narkotinėmis medžiagomis disponavo ne vienas - kito įtariamojo, dvidešimt trijų Raseinių rajono gyventojo namuose rasta 300 gramų narkotinės medžiagos (kanapių), svarstyklės bei didelė suma grynųjų pinigų. Dėl disponavimo narkotinėmis medžiagomis, turint tikslą jas realizuoti, įtariamiesiems gresia laisvės atėmimas nuo dviejų iki aštuonerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai 2024