„Mafijos tėvo“ sutuoktinei – bėdos dėl padegimo

„Mafijos tėvu“ tituluoto nusikalstamo pasaulio veterano Vido Antonovo sutuoktinei Rimai – bėdos dėl padegimo. Ji įtariama padegusi gyvenamąjį namą Pakutenių (Radviliškio r.) kaime.

Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

Jun 11, 2014, 7:09 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 11:07 PM

Vienai kaunietei priklausančiojo sodyboje gaisras kilo birželio 8-osios popietę. Ugnis sunaikino gyvenamojo namo stogą, aprūko sienos, apdegė perdangos.

Gaisravietėje triūsę ugniagesiai iškart pasakė, kad namas buvo padegtas. Netrukus atsirado ir įtariamoji – R.Antonovienė prisipažino, kad ji sukėlė gaisrą.

Paaiškinimą ugniagesiams parašiusi R.Antonovienė tikino, kad namą padegė, nes neapsikentė girtaujančių nuomininkų. Juos R.Antonovienė buvo įleidusi pagyventi laikinai.

Radviliškio policija atlieka ikiteisminį tyrimą dėl svetimo turto sunaikinimo visuotinai pavojingu būdu. Už šį nusikaltimą baudžiama areštu arba laisvės atėmimu iki 5 metų.

Tai – ne vienintelės problemos Antonovų šeimai.

Praėjusią savaitę į Respublikinės Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko kliniką buvo atvežta keturių mėnesių mažylė lūžusiais kaukolės kaulais ir nosimi. Vaikas paguldytas į reanimaciją.

Netruko paaiškėti, kad kūdikio motina gyveno Antonovų namuose. Čia ji buvo priimta už pagalbą dirbant buities darbus.

Nukentėjusiosios motina prisipažino, kad mažylę sužalojo pati. Kaimietė įsiuto ant verkiančios duktrelės ir ėmė ją kulti kumščiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: G. Nausėda ir I. Šimonytė apie antrąjį prezidento rinkimų turą