Pasieniečiai sulaikė policijos ieškomą vyrą

VSAT pareigūnams pasienyje su Lenkija įkliuvo nusikaltimu įtariamas panevėžietis. Paaiškėjo, kad jo paieška buvo paskelbta vos prieš dieną.

Nusikaltimu įtariamo ir pasieniečių sulaikyto panevėžiečio paieška buvo paskelbta vos prieš dieną.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Nusikaltimu įtariamo ir pasieniečių sulaikyto panevėžiečio paieška buvo paskelbta vos prieš dieną.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 11, 2014, 5:36 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 11:13 PM

Kaip pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba, antradienį vakare VSAT Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardos pareigūnai ties Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimu, kelyje Suvalkai – Marijampolė, patikrinti sustabdė ką tik iš Lenkijos įvažiavusį mikroautobusą „Mercedes Benz Sprinter“ lietuviškais numeriais. Juo iš Vakarų Europos per Lenkiją į Lietuvą vyko grupė asmenų.

Transporto priemonės vairuotojo bei daugumos keleivių pateikti kelionės dokumentai buvo tvarkingi, tačiau patikros metu paaiškėjo, jog vienas vyras turi nemalonumų su teisėsauga.

Informaciją apie 40 metų Panevėžio gyventoją duomenų bazėse tikrinę pasieniečiai išsiaiškino, kad jo paiešką vos prieš dieną, birželio 9-ąją, paskelbė Panevėžio apskrities vyriausiasis policijos komisariatas. Panevėžietis yra įtariamas nusikaltimo padarymu.

Apie ieškomojo sulaikymą VSAT pareigūnai pranešė paieškos iniciatoriui. Kiek vėliau sulaikytąjį pasieniečiai perdavė atvykusiam Panevėžio policijos konvojui.

Šiemet pasieniečiai iš viso sulaikė 301 asmenį, kurio dėl įvairių priežasčių ieškojo teisėsaugininkai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.